crea-beton-light-3

Diresco kvartskomposiit: 100% looduslik ja UV kindel

Diresco kvarts ehk kvartskomposiit on väga tugev ja esinduslik materjal. Diresco meeskond on looduslikud koostisosad ühendanud eri-tehnoloogia abil soliidseks tasapinna materjaliks, mis sobib kaunistama nii kööki kui vannituba.

Ainuke kvartskomposiitide tootja Loode-Euroopas

Diresco on Chris Schelfhouti ja tema poja Dirki poolt 2003. aastal asutatud Belgia perekontsern, mis asub Hollandis Limburgi provintsis. Ettevõte pöörab tähelepanu mitte ainult oma toodetele ja klientidele vaid ka keskkonnale ja loodusele. Oskuslik investeerimine ettevõtte arengusse ja keskendumine innovatsioonilistele lahendustele on aidanud Direscol areneda rahvusvahelisel kvartskomposiitturul võtmetegijaks. Ettevõte, mille tootmisvõimsus on kuni 4000 m² tööpäevas, on ainuke kvartskomposiitide tootja Loode-Euroopas. Võib isegi öelda, et Diresco nimi on kvaliteedi sünonüüm. 50% nende toodangust läheb ekspordiks.

diresco-noblesse-white-vit-kvartskomposit- bänkskiva

Töötasapind Diresco Noblesse White

Mis on kvartskomposiit ja miks see sobib kööki?

Tänu ainulaadsele tootmisprotsessile on kvartskomposiit ehk kvarts, mitte-poorne materjal, see ei ima vedelikke ja on seega väga hügieeniline. See võimaldab köögis tagada eeskujulikult puhta keskkonna. Kuigi materjal on kriimu- ja kuuma kindel, tuleks ilusa pinna kauakestva välimuse säilitamiseks kasutada lõikelauda ja kuumade esemete lauale asetades potialuseid – et vältida materjali värvimuutust. Tasapinna peale ei tohiks ka istuda ega astuda, sest nõrgemad, toestamata kohad, töötasapinna servad näiteks, võivad koormuse all murduda.

Kvartskomposiitmaterjal on segu kvartsipurust, mida on 94% ja vaigust ning värvainetest mida on 6%. Kvarstgraanulid segatakse ühtlaseks massiks ja laotatakse vormi, seejärel vibreeritakse ja surutakse sellest õhk välja, pressitakse ning kuumutatakse orienteeruvalt 80-90 kraadini. Peale seda poleeritakse materjali pind ja kalibreeritakse õigetesse mõõtudesse ning paksusesse. Kvartskomposiit materjalist tasapindade tellimiseks pöörduge Diastone esindusse.

Diresco-Noblesse-Gold-vindueskarme

Diresco Noblesse Gold

Ideaalne välitingimustes kasutamiseks

Kas te  kuulute nende sekka, kes unistavad eritellimusel valmistatud fantastilise disainiga väliköögist? Olete ehk kaalunud seal kasutada soliidset marmorit, klassikalist tumedat looduskivi või mõnda päikesevalguses sädelevat pinda? Aga kas olete ka arvestanud sellega, et päikese kahjustav mõju võib väliköögi töötasapinna rikkuda? Tänu uuenduslikule D-Quartz UV-tehnoloogiale on kvartskomposiit UV-kiirgusele vastupidav ja otsekui loodud välitingimustes kasutamiseks.

Ükskõik mis värvi kvartskomposiidi te ka valite, on teie Diresco töötasapind ikka “roheline”. Seda seepärast, et kvartskomposiittööpinna materjali tootmisel kasutatakse BIO UV-tehnoloogiat, kus looduslikele kvartsgraanulitele lisatakse UV-stabilisaatoritega taimset päritolu BIO vaike. Tänu BIO-UV-tehnoloogiale on D-Quartz ainulaadne, te võite olla kindel, et teie kvartskomposiittööpinnaga väliköök püsib pikka aega ilus ka välitingimustes.

Hooldussoovitused

Kuna „ennetamine on alati parem kui ravi“ on soovitav tööpinnale sattunud rasvad, toidujäägid ja kõik vedelikud esimesel võimalusel ära pühkida. Nii saate nautida oma köögi luksuslikku välimust paljude aastate jooksul.

Kvartskivi puhastamisel ei tohi kasutada abrasiivsest materjalist või terasest puhastuskäsnasid. Ka mitte kõik puhastusained ei ole sobilikud, näiteks ahjupuhastusained, värvi-lahustid ja muud ained, mille PH > 10.

Diresco-Beach-Iceberg-vaalea-kvartsitaso

Kvartskomposiittööpindasid on ülilihtne hooldada, aga selleks, et tagada pinna pikk eluiga, on vaja seda korralikult teha. Sellepärast on hea kasutada kvartstasapinna hoolduskomplekti peale selle kasutamist näeb tööpind välja nagu uus.

Diastone’i valikus on järgmised Diresco materjalid:

Tekkis huvi Diresco kvartskomposiit töötasapinna vastu?

Võta meiega ühendust ja leiame koos sulle sobiva lahenduse!

Küsi pakkumist

 

05.05.2022