Tasapind ja taustaplaat kvartsist Calacatta Goldlight

Calacatta Goldlight

Kas oled kujundamas endale unistuste kodu- või töökohta ning otsid sinna luksuslikku väljanägemist? Sa ei pea enam pikalt otsima – soovitame klientide suurt lemmikut meie Diastone kvartsisarjast nimetusega Calacatta Goldlight.

See on preemium-kvarts, millel on ilus helehall veeniline muster ja juhuslikud kuldsed rõhud, mis üheskoos loovad kivile kõitva värvigamma. Kvartstööpinnad ei ole küll looduskivid, kuid põhielemendina sisaldavad üht rikkalikumat mineraali maailmas- kvartsiiti. Kvartsiit on looduslik mineraal, mida kasutatakse vastupidavate kvartstööpindade loomisel.

Diastone Calacatta Goldlighti välimus on inspireeritud eksklusiivsest marmorist. Marmorist tekstuure hinnatakse nende elegantsete ja korrapäratute veenide ning vaieldamatu loodusliku ilu poolest. Diastone Calacatta Goldlight jäljendab täiuslikult neid võrratuid kombinatsioone oma hallikate veenide ja kuldsete varjudega, mis loob köögis ja vannitoas puhta ning rafineeritud keskkonna.

Üks peamisi põhjuseid, miks kvarts on täna nii populaarseks muutumas, on see, et sellel ei ole taolisi puudujääke, mida võib leida looduskivipindadelt. Kvarts-töötasapinnad on tugevad ja mittepoorsed, mis muudavad selle materjali vastupidavaks, seda on raske kriimustada ning jääv määrdumine on peaaegu võimatu.

Calacatta Goldlight Preemium-kvarts

Anname sulle inspiratsiooni  selle elegantse materjali kasutamiseks:

Diastone Calacatta Goldlight valge taust hallika ja kuldse mustriga annab igale ruumile pilkupüüdva ning puhta avara välimuse. Valged tööpinnad on ideaalne klassikaline valik, alates traditsioonilisest kuni põhjamaiste ja kõige minimalistlikuma stiili armastajatele.

Miks mitte valmistada sellest eksklusiivsest kivist endale kööki tasapind koos taustaplaadiga või vannituppa niiskuskindel tasapind:

 

Tasapinnad on sageli lisaks köögile ka vannitoa keskseteks kujunduselementideks, luues ühtse terviku kasutatud disainielementide ning värvilahendustega. Edukalt saad antud materjali kasutada ka põranda- või seinakattematerjalina.

Meie preemium-kvarts Diastone Calacatta Goldlight sobib modernsetesse elu- ja äriruumidesse, kus unikaalsus on kõrgelt hinnatud. Diastone Calacatta Goldlight võimalikud silmapaistavad kasutuskohad võiksid sinu kodus olla nii dušinurgad kui vanniümbrised, kaminaümbrised, köögi töötasapinnad, lauaplaadid, vannitoa tasapinnad. Dekoratiivmaterjalina näeb see kivi väga ilus välja ka fuajeede ja siseruumide seinaaladel, põrandana, vastuvõtuleti ja töölauagi puhul.

Kokkuvõttes, kui sulle meeldib looduskivi joonte muljetavaldav mõju ning kvartskivi jõulisus ja vastupidavus, ära mõtle Diastone Calacatta Goldlight kvartskivi valimisele kaks korda. See on väga hea valik mitte ainult heleda värvi, vaid ka selle kauni ja peene helehalli veenilisuse kui ka kuldse sära tõttu. Kas suudad selle võlule vastu panna?

Tutvu julgelt meie laia valikuga kivist töötasapindadega.

Kui soovid lähemalt arutada võimalikest variantidest, võta meiega ühendust ja leiame koos just sinule parima lahenduse!

Tekkis huvi Calacatta Goldlighti vastu?

Küsi pakkumist

03.11.2021