Millega arvestada enne tasapinna tellimist?

Tasapinna tellimine on väga lihtne protsess, kuid selleks, et kõik toimiks kenasti, tuleb meeles pidada mõningad lihtsad põhitõed.

Protsess koosneb kolmest osast:

1. Päring
2. Mõõdistus
3. Paigaldus

Kui kõik läheb plaanipäraselt, on uus tasapind paigaldatud kõigest kahe nädalaga.

Kõik algab päringust

Kui saadate meile päringu, milles märgite enda valitud materjalid, saate meilt vastu indikatiivse hinna. Kindlasti tuleb meeles pidada, et hind võib pärast mõõdistustööde tegemist mõnevõrra muutuda. Mõlemas suunas. Oluline on tähele panna, et näiteks kivitasapind on kallim kui laminaat- või puittasapind.

Päringut saate esitada kahte moodi:

1. Saatke meile enda köögi joonis ja kirjutage, mis materjalidele hinnapakkumist soovite. Mida rohkem infot anda saate, seda parem. Näiteks millist servatöötlust soovite või mitu ava tasapinnas peaks olema.

2. Saatke meile päring meie päringuvormi kaudu, milles saab valida vastused kiiresti ja lihtsalt. Vormi täitmiseks kulub mõni minut. Sealtkaudu tehtud päringutele saame teha hinnapakkumise oluliselt kiiremini, tavaliselt juba ühe päeva jooksul.


Mõõdistustööd tagavad veatu tasapinna

Kui hind sobib ja tellite meilt köögitasapinna, siis järgmine samm on mõõdistus.

Reeglina me ei tooda ega paigalda tasapinda, mida me ei ole ise mõõdistanud. Seda põhjusel, et kuna näiteks kivitasapind on kallim, lähevad selle puhul ka vead kalliks maksma. Kui klient soovib säästa mõõdistustööde hinna ning on veendunud oma joonise õigsuses, siis oleme valmis tasapinna tootma ning selle paigaldama, kuid seda vaid kliendi vastutusel. Soovitame alati tellida ka mõõdistustöö.

Mõõdistustööd tuleks tellida nädal enne köögimööbli paigaldust. Nii on meil piisavalt aega tegutseda. Palume viibida kliendil võimaluse korral mõõdistustööde ajal kodus, et saada vastused tekkida võivatele küsimustele.

Samuti palume võimaldada mõõdistajal objektile turvaline ligipääs. Tavaliselt on tegemist pooleli olevate ehitusprojektidega, kuid tihti peavad mõõdistajad endale ehitustööriistade vahelt teed tegema. Kui plats on puhas, läheb töö kiiremini.

Mõõdistus võtab aega 1–3 tundi.


NB! Enne mõõdistustöö tellimist peavad olema paika pandud köögikapid, eemaldatud vana tasapind ja lõplikult valmis tehtud tagasein. Köögikappe ja tagaseina ei tohi pärast mõõdistamist enam ümber mängida ega täiendada-parandada, ka ühemillimeetrine muudatus võib mõjutada tasapinna sobivust drastiliselt.

Paigaldustööd

Umbes kahe nädala jooksul tuleme teie juurde tasapinda paigaldama. Selleks, et paigaldus sujuks kiiresti, mõni väike näpunäide:

1. Veenduge, et töötasapinna all olevates kappides, mööblis ja tugikarkassides on olemas vajalikud pliidi-, valamu- jms avad. Me vaatame need loomulikult üle, kuid aja säästmise eesmärgil võiksid need olla enne valmis lõigatud.

2. Katke köögipõrand. Meie paigaldajad peavad kandma turvajalanõusid, mis võivad põrandat kahjustada. Kui teil on värskelt pandud köögipõrand, siis katke see näiteks ehituspaberiga.

3. Veenduge et vee- ja vooluühendused on välja lülitatud. Meie meeskond ei tee vee- ja elektritöid. Kui need on tegemata, siis peame leppima kokku uue aja, mis omkorda lükkab töö valmimise tähtaaega edasi.

Lisainfot kogu protsessi kohta leiab müügitingimustest.

Konkreetsete küsimuste puhul on alati valmis aitama meie müügijuhid.

 

 

18.03.2021